سکوت نهادهای نظارتی در برابر هیات رئیسه بازنشسته فدراسیون فوتبال، مصلحت یا غفلت؟

به گزارش مرجع مقالات، نهاد نظارتی علی رغم گذشت چندین ماه از اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان، هم چنان در برابر هیأت رئیسه بازنشسته فدراسیون فوتبال سکوت نموده اند.

سکوت نهادهای نظارتی در برابر هیات رئیسه بازنشسته فدراسیون فوتبال، مصلحت یا غفلت؟

به گزارش خبرنگاران، قانون منع به کار گیری بازنشستگان تقریباً در تمام نهادهای دولتی و زیر مجموعه دولت به اجرا در آمد و تعداد زیادی از مدیران باتجربه و کارآمد علی رغم توانایی برای اداره امور دولتی از این قانون تبعیت کردند و تصمیم خود را برای سپردن جایگاه های مدیریت به جوانان عملی کردند.

این قانون در ورزش با دست اندازهایی همراه شد اما اکثر چهره هایی ورزشی از حمیدرضا گرشاسبی تا احمد ضیایی و سایر مدیران ورزشی به هر نحوی که بود بازنشستگی را قبول کردند و فقط مهدی تاج با استناد به تبصره قانونی در پست خود باقی ماند اما همچنان پرونده این قانون بسته نشده و کماکان در هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال اعضای بازنشسته حضور دارند.

پیش از این عنوان شد که مجمع فدراسیون فوتبال درباره این نفرات بازنشسته تصمیم می گیرد تا حساسیت نهایت نظارتی از جمله فیفا را به دنبال نداشته باشد. در همان زمان مقرر شد مجمع این فدراسیون در دی ماه برگزار گردد که به خاطر برگزاری جام ملت های آسیا، این موضوع به بعد از اتمام مسابقات موکول شد؛ اتفاقی که در آن مقطع شاید سنجیده بود و چه بسا در نتیجه تصمیمات در مجمع، تیم ملی متضرر می گردد.

با وجود اتمام جام ملت های آسیا و پیگیری مسابقات باشگاهی در قاره آسیا و در ایران، هنوز عزم راسخی برای برگزاری مجمع در فدراسیون فوتبال دیده نمی گردد و در نتیجه اعضای بازنشسته هیأت رئیسه بی توجه به قانون همچنان بر مسند مدیریت حضور دارند.

در چنین وضعیتی، حواس ها بیش از پیش متوجه نهادهای نظارتی می گردد که به عنوان ناظر، اعمال نهادهای دولتی را رصد می نمایند و بر اجرای هر چه بهتر و درست تر قوانین دولتی تاکید دارند اما نهادهایی مانند سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات و حتی وزارت ورزش به عنوان متولی امور ورزش کشور هنوز اقدامی در برابر نقض قانون از سوی فدراسیون فوتبال نداشتند. سوالی که مطرح می گردد این است که این نهادها چرا اقدام و عمل درخور توجهی در برابر اجرا نشدن این قانون ندارد؟

شاید بیش از همه، این سوال برای چهره های بازنشسته مانند احمدرضا ضیایی، رئیس سابق فدراسیون والیبال و محمد صادق فرجی مطرح گردد که با وجود کوشش های گوناگون برای مستثنی شدن از این قانون ملی، در نهایت قانون را پذیرفتند و کنار رفتند اما همچنان در فدراسیون فوتبال این قانون به مرحله اجرا نرسیده است.

چرا نهادهای نظارتی بعد از گذشت چندین هفته از اتمام جام ملت آسیا، هیچ ضرب العجلی را برای فدراسیون فوتبال برای برگزاری مجمع در نظر نگرفته و رویکرد قانونی و منطقی مناسبی را اتخاذ ننموده است؟

در سوی دیگر، فدراسیون فوتبال نیز علی رغم وعده و عیدهایی که بعد از لغو مجمع در دی ماه داد، هنوز اقدامی برای برگزاری مجدد مجمع قانونی در سال 97 انجام نداده و به گفته اعضای مجمع، هنوز دعوت نامه ای برای حضور در مجمع ارسال نشده و دلیل تأخیرهای اعمال شده از سوی این نهاد معین نیست.

همچنین وزارت ورزش و جوانان به عنوان متولی ورزش و نهاد عالی دولتی در امور ورزش که در قبال فدراسیون ورزشی مسئولیت دارد، هنوز اقدامی برای مشخص تکلیف بازنشستگان فدراسیون انجام نداده و یا ضرب العجلی را برای فدراسیون فوتبال در نظر نگرفته و معین نیست چرا این وزارت خانه به این موضوع ورود ننموده است. در نهایت معین نیست جسارت گریز از قانون و اجرا نکردن مصوبات مجلس شورای اسلامی که به تأیید عالی ترین نهادهای کشور رسیده از کجا حاصل شده و چرا فدراسیون فوتبال توجهی به این موضوع که کاملاً با قانون پذیری منافات دارد، ننموده است.

نکته قابل ذکر اظهارات صفی الله فغان پور، مسئول حقوقی فدراسیون فوتبال است که اخیراً عنوان نموده که در مجمع پیش رو درباره بازنشستگان تصمیم گیری می گردد اما او اعلام ننموده که چه زمانی قرار است مطابق قانون مجمع سالیانه فدراسیون فوتبال برگزار گردد و همچنان مدت زمان قانون گریزی فدراسیون طولانی تر می گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 23 خرداد 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 110

به "سکوت نهادهای نظارتی در برابر هیات رئیسه بازنشسته فدراسیون فوتبال، مصلحت یا غفلت؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سکوت نهادهای نظارتی در برابر هیات رئیسه بازنشسته فدراسیون فوتبال، مصلحت یا غفلت؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید