چگونه فردی خاص باشیم؟

به گزارش مرجع مقالات، خبرنگاران : همه ما دوست داریم که فردی خاص باشیم و این یک احتیاج روانی طبیعی است که در درونمان وجود دارد. برای آغاز باید بدانید که شما همچون اثر انگشتتان که فقط به خودتان تعلق دارد قطعا فردی خاص هستید و در این سیاره خاکی تک هستید.

چگونه فردی خاص باشیم؟

ما همچون عده ای از انسان ها یکسری کار های مشابه انجام می دهیم. مثلا غذا می خوریم، می خوابیم، سرکار می رویم، با انسان های دیگر تبادل نظر می کنیم و ...، ولی این بدین معنی نیست که ما شبیه آن ها هستیم. این درک و احساس ما نسبت به اتفاقات است که ما را متفاوت می نماید. مثلا ممکن است شما و خواهرتان مشغول خوردن یک غذا باشید، ولی هر کدام تجربه و احساس کاملا متفاوتی از آن غذا داشته باشید؛ بنابراین منظور از خاص بودن صرفا به این معنی نیست که کار های عجیب و غریب انجام دهید و در جمع انگشت نما شوید. مهم ترین نکته این است که خودتان را بشناسید و همان طور که هستید عمل کنید و درک کنید.

در ادامه به شما شرح می دهیم که چگونه فردی خاص باشید:

1- خودتان را بشناسید و خودتان باشید

مهم ترین نکته برای خاص بودن این است که سعی کنید خودتان باشید. برای این کار در ابتدا باید خودتان را بشناسید. از خودتان بپرسید که چه کسی هستید و چگونه خود را تعریف می کنید؟ چه چیز هایی دوست دارید و نظر واقعی تان درمورد مسائل مهم و حتی جزئی چیست؟ در چه کار هایی استعداد دارید؟ از چه چیز هایی بدتان می آید و چه چیز هایی شما را رنج می دهد؟ خواسته ها و امیال واقعی در پس اعمالتان چیست؟

برای پاسخ به این سوالات تنها باید به خود واقعی تان رجوع کنید و به کس دیگر فکر نکنید و سعی نکنید شبیه او باشید. بدانید که یک کپی در برترین حالت به خوبی یک اصل نزدیک می گردد و هرگز از آن پیشی نخواهد گرفت. اسکار وایلد می گوید: خودتان باشید، دیگران از پیش جای خود را گرفته اند.

برای اینکه خودتان را بشناسید با خودتان خلوت کنید. ببینید وقتی که کسی دور و بر شما نیست و با قضاوت ها و نصیحت های خود سعی در تعریف شما ندارد که هستید؟ وقتی سعی در جلب توجه کسی ندارید دوست دارید چطور باشید؟

بسیار مهم است که وقتی با خودتان بیشتر آشنا شدید خودتان را دوست داشته باشید. حتی ضعف هایتان را بپذیرید و آن ها را دوست داشته باشید و حتی اگر موردپسندتان نیست از آن ها فرار نکنید. زیرا در این صورت این ضعف ها تبدیل به ترس نیز می شوند و به ناخودآگاه شما رسوخ می نمایند.

شما اگر سعی کنید خودتان باشید به سادگی خاص هستید. شما اگر خودتان را دوست داشته باشید و در نگاه خودتان خاص باشید بسیاری از افراد هم به خاص بودن شما پی خواهند برد و شما را دوست خواهند داشت. حتی اگر عده ای این نظر را نداشته باشند هم برایتان مهم نخواهد بود و شما را تغییر نخواهد داد و خاص بودن شما را رد نمی نماید.

2- سبک خودتان را انتخاب کنید

بعد از اینکه خودتان را شناختید و به درک کافی رسیدید این مسئله اهمیت پیدا می نماید که چگونه درونیات خود را بروز دهید. این مسئله در قالب پیدا کردن سبک خاص خودتان تعریف می گردد. البته همواره فاصله ای وجود دارد بین چیزی که در درونمان به آن آگاهیم و طرزی که آن را آشکار می کنیم. گاهی پیدا کردن کلمات سخت می گردد و کلمات نمی توانند احساسات و افکار واقعی ما را دقیقا منعکس نمایند. پیدا کردن سبک احتیاج به خلاقیت و هنر دارد. در واقع کاری که هنرمند انجام می دهد نیز همین است. بوکفسکی می گوید: سبک و استایل راه تازه ای است برای پرداختن به یک موضوع خسته نماینده یا خطرناک. بوکس می تواند هنر باشد، عشق می تواند هنر باشد، باز کردن یک قوطی کنسرو می تواند هنر باشد... .

شما اگر ساده ترین کار ها را نیز به سبک و استایل خود انجام دهید خاص هستید. می خواهید چگونه حرف بزنید و خودتان را تعریف کنید و از چه کلماتی بهره ببرید؟ می خواهید چگونه راه بروید؟ می خواهید چه سبک زندگی ای داشته باشید؟ چگونه لباس بپوشید؟ چگونه کار کنید؟ چگونه سرگرمی کنید و سرگرم شوید؟ و هزاران سوال دیگر از این قبیل.

3- از نظرات منفی دیگران نهراسید

قطعا وقتی شما می خواهید خودتان باشید و چیزی که دیگران می خواهند نباشید با مخالفت و بی علاقگی آن ها روبرو خواهید شد. همه ما احتیاج به تایید شدن دیگران داریم و این زندگی را ساده تر می نماید. ولی برای خاص بودن همواره رفتن راه ساده تر یاری نمی نماید. خاص بودن و اینکه مخالف جهت امواج خروشان شنا کنید احتیاجمند شجاعت، قدرت، اعتماد بنفس و حتی گاهی اعمال قهرمانانه است. شاید فکر کنید که این خصوصیات را ندارید پس نمی توانید خاص باشید.

ولی آن ها با تمرین و کوشش و اراده کاملا دست یافتنی و اکتسابی است. بسیاری از قهرمانان در تاریخ وجود داشته اند که در ابتدا اعتماد بنفس پایینی داشته اند، ولی انتخاب نموده اند و شجاعت و اعتماد بنفس را به منتها درجه ممکن رسانده اند.

بسیاری از ما به خاطر ترسی که از قضاوت دیگران داریم به خودسانسوری روی می آوریم. با اینکار قسمتی از خودمان را می کشیم. در بسیاری از موارد ما قضاوت بی فایده و اشتباهی از قضاوت دیگران داشته ایم و شاید در حقیقت آن ها حتی به ما فکر هم ننموده باشند. همانطوری باشید که فکر می کنید و نگذارید احساسات بد و ناگفته در قلبتان تبدیل به عقده و سیاهی گردد. از هیچ چیز و هیچ کس نترسید، خجالت نکشید، خود را متوقف نکنید و خودتان را به خاطر نشان دادن آن چیزی که هستید مقصر ندانید. بدانید این زندگی ای که دارید بیشتر از همه متعلق به خود شماست نه افراد دیگر. با این کار شاید بسیاری از اطرافیانتان را ازدست بدهید و احساس تنهایی کنید.

هر کسی این قدرت را ندارد که با این سختی روبرو گردد. ولی بدانید اگر خودتان باشید و کسی پیدا شد که شما را تایید کرد و دوست داشت، آن کس خود واقعی شما را دوست دارد، نه بازتاب و تائیدی از افکار خودش را.

پ

منبع: برترین ها
انتشار: 15 مهر 1403 بروزرسانی: 15 مهر 1403 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 2317

به "چگونه فردی خاص باشیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه فردی خاص باشیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید