جزیره اجینا، یادآور جنگ های ایران و یونان، عکس

به گزارش مرجع مقالات، مردم جزیره اجینا همیشه با دریا در پیوند بوده اند: چه به عنوان ماهیگیر، دریانورد و یا کشتی ساز. البته بعضی از ساکنین کشاورز هستند و به پرورش زیتون، پسته و میوه می پردازند. شهر کوچک اجینا جاذبه های زیادی دارد و تجربه گردش در آن از طریق گاری راه خوبی برای تماشای مناظر زیبایش خواهد بود.

جزیره اجینا، یادآور جنگ های ایران و یونان، عکس

سفر با تور یونان را از دست ندهید و از نزدیک با سرزمین اسطوره های باستانی آشنا شوید و شهرهای سانتورینی، آتن و میکونوس را ببینید.

ساختمان های جالب توجه و خانه های نئو کلاسیک، به ویژه اولین ساختمان دولت یونان، ساختمان یتیم خانه که توسط اولین حاکم کشور تأسیس شد بخشی از دیدنی های سفر شما به اینجا خواهد بود. در اسکله، کلیسای کوچک و سفید آژیوس نیکولائوس (Agios Nikolaos) و کمی آن طرف تر کلیسای جامع اجینا را نیز پیدا می کنید. در قسمت شمالی شهر، به دنبال جاده ای که از بندر به این سمت کشیده می گردد، ویرانه های معبد باستانی آپولو قرار دارند.

تاریخچه اجینا

بنا بر افسانه ها، اجینا یک شاهزاده زیبا بود که زئوس عاشق او شد. وی برای اینکه با اجینا تنها باشد او را به سمت جزیره ای خالی از سکنه کشاند و پسرشان ایاکوس (Aeacus) اولین پادشاه آنجا بود. جزیره از دوران سنگ تبدیل به محلی مسکونی گشت و در عهد عتیق نقطه مهمی به شمار می رفت. نکته جالبی که درباره اجینا وجود دارد، ضرب اولین سکه های دنیا غرب در قرن 7 قبل میلاد است. وقتی جنگ های ایران و یونان در قرن 5 قبل از میلاد شروع شدند، به خاطر رقابتی که این جزیره با آتن داشت با ایرانی ها همکاری کرد. هر چند کمی بعد دوباره جانب داری خود را تغییر داد و با اسپارتا هم پیمان شد. در دوران قرون وسطی اجینا کاملاً تحت حکومت دزدان دریایی بود. در سال 1830 جزیره آزاد شد و شهرک اجینا اولین پایتخت آزاد یونان به شمار می رفت. اولین روزنامه و زندان نیز در اینجا ساخته شد.

دیدنی های جزیره اجینا

دهکده ها و نواحی دور اجینا بسیار زیبا و دیدنی هستند و کاوش در جزیره، تجربیات ارزشمندی را برای شما به ارمغان می آورد. به خاطر نقش مهم اینجا در دوران باستان، محوطه های باستان شناسی زیادی برای بازدید وجود دارند که معروف ترینشان را شاید بتوان معبد آتنا از قرن 6 قبل از میلاد دانست. همچنین می توانید از محوطه باستانی کوه اوروس (Oros)، جایی که ویرانه های معبد زئوس را در میان بقیه می توان پیدا کرد دیدن کنید. صومعه نکتاریوس (Nektarios) نیز جایی بسیار جالب توجه است و خود این قدیس را در همان جا دفن نموده اند. گفته می گردد او از نیروهای معجزه آسای شفا بخش برخوردار بود.

پالئوکورا (Paleochora) یک شهر بیزانسی متروک نیز از جاذبه های دیگر اجینا به شمار می رود. در منطقه سوالا (Souvala) که در 10 کیلومتری اجینا واقع شده است، آبگرم معروف آن را در کنار سواحل زیبا و اقامتگاه های متنوع می یابید. سواحل اجینا خیلی دیدنی هستند و شاید آژیا مارینا (Agia Marina) را به خاطر طولانی و شنی بودن، بتوان محبوب ترین ساحل این منطقه دانست. سایر سواحل را می توانید در ماراتوناس (Marathonas)، سوالا، واژیا (Vagia) و پردیکا (Perdika) پیدا کنید.

شکم گردی و خرید

در شهر اجینا هم رستوران های بین المللی وجود دارند هم رستوران های یونانی. در دهکده های کوچک ماهیگیری می توانید غذاهای دریایی لذیذ و تازه ای را امتحان کنید. در پشت بازار ماهی اجینا بعضی از بهترین و ارزان ترین رستوران ها را پیدا خواهید کرد. همه مواد اولیه این رستوران ها تازه بوده و با صرف غذاهای بومی می توانید تجربه ای لذت بخش را برای خود رقم بزنید.

شهر اجینا را بیشتر به خاطر سرامیک هایش می شناسند اما مغازه های جواهر فروشی، لباس و پارچه هم در آن پیدا می گردد. می توانید پسته های این منطقه را نیز امتحان کنید! در گذشته اینجا گذرگاهی بین جزایر سارونیک و پیرایوس (Piraeus) بود و کشتی های تجاری زیادی در حال فروش میوه و محصولات دیگر در اسکله مشاهده می شدند.

دسترسی

اجینا تنها در فاصله 1 ساعته با قایق از پیرایوس قرار داشته و بهترین راه رسیدن به آنجا تهیه بلیط هواپیما از آتن است. این جزیره به سایر جزایر خلیج سارونیک متصل بوده و به جزایر سیکلاد (Cyclades) نیز راه دارد. معمولاً کشتی های مسافربری روزانه از بندر پیرایوس به سمت اجینا حرکت می نمایند. برای گردش در خود منطقه نیز می توانید از اتوبوس ها، تاکسی یا ماشین های کرایه ای بهره بگیرید. قایق های کوچک نیز شما را به سواحل مختلف می برند.

منبع: گردشبان
انتشار: 16 تیر 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 978

به "جزیره اجینا، یادآور جنگ های ایران و یونان، عکس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جزیره اجینا، یادآور جنگ های ایران و یونان، عکس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید