بهترین پخش کننده های ویدیویی در سیستم عامل های مختلف

به گزارش مرجع مقالات، خبرنگاران - سهیل بالینی: پخش کننده های ویدیویی یا همان پلیرها از مهم ترین اپلیکیشن های یک سیستم دیجیتال مثل، موبایل، تبلت، لپ تاپ و سیستم های خانگی پخش فیلم و موسیقی به حساب می آیند. یک پخش کننده مناسب می تواند سرعت و کیفیت پخش ویدیو را بهبود ببخشد و با امکاناتی که در اختیار کاربر قرار می دهد، تجربه ای جذاب را برای ما پدید بیاورد.

بهترین پخش کننده های ویدیویی در سیستم عامل های مختلف

در گذشته تعداد پخش نماینده های ویدیویی محدود بود و گزینه ها در چند مورد خاص خلاصه می شد اما امروزه با ورود سیستم عامل های مختلف مانند اندروید و iOS به زندگی روزمره ما، تنوع انتخابی بیشتری در اختیار کاربران قرار گرفته است. ما در برترینها نگاهی داریم به بهترین پخش نماینده های ویدیویی در سیستم عامل های مختلف تا انتخاب یک پلیر خوب را برای شما ساده تر از همواره کنیم.

KMPlayer (ویندوز، مک، اندروید)

یکی از قدیمی ترین ویدیو پلیرهای لیست ما، هنوز هم از محبوب ترین پخش نماینده های ویدیویی به حساب می آید. کی ام از نظر کیفیت پخش ویدیو و صوت در بهترین حالت ممکن واقع شده است و از اینکدر اختصاصی خود برای پخش ویدیو استفاده می نماید. اینکدری بسیار قدرتمند در ویندوز و مک و کم و بیش ضعیف در سیستم عامل اندروید.

رابط کاربری کی ام در ویندوز و مک سنتی است و چندان با سیستم های پلیر امروزی همخوانی ندارد. پیدا کردن اغلب گزینه های ساده مانند تنظیم زیرنویس، برای کاربران تازه کار چندان آسان نخواهد بود اما بعد از مدتی استفاده و یادگیری تنظیمات لازم، کی ام شما را در پخش هیچ فایل ویدیویی ناامید نخواهد نمود.

سینک و ترکیب لازم برای ویندوز نیز از گزینه هایی بسیار تأثیرگذار در انتخاب این پلیر است. تصاویر فایل های ویدیویی بعد از نصب کی ام، توسط اینکدر اختصاصی این اپلیکیشن به تصاویر بندانگشتی تبدیل می گردد. این موضوع باعث شده تا بسیاری از فایل های خاص نیز دارای تصویر شوند که انتخاب و پخش فایل را ساده تر خواهد نمود.

Media Player Classic (ویندوز)

همان طور که از نام این پلیر برمی آید، MPC یک پخش نماینده کلاسیک ویدیو در ویندوز است که معمولاً با اینکدر مشهور klite ترکیب می گردد. این ترکیب باعث شده تا مدیا پلیر کلاسیک از سریع ترین و پیروز ترین پخش نماینده های ویدیویی در سیستم عامل ویندوز به حساب بیاید. در واقع از نظر سرعت، کیفیت و تنظیمات پیش روی کاربر، کمتر پلیری است که بتواند با مدیا پلیر کلاسیک رقابت کند.

اینکدر کی لایت از بهترین اینکدرهای ویدیوی محسوب می گردد که در بسیاری از تلویزیون های هوشمند نیز حضوری پیروز دارد. این اینکدر از نظر سرعت پردازش ویدیویی بی نظیر است. البته در نظر داشته باشید که می توانید اینکدر کی لایت را در کنار دیگر پیلرهای مشهور مانند پلیر اختصاصی سیستم عامل ویندوز نیز بهره ببرید. با این حال بهترین ترکیب می تواند استفاده از مدیا پلیر کلاسیک و کی لایت در کنار هم باشد.

رابط کاربری مدیا پلیر کلاسیک بسیار کهنه و قدیمی است، بااین حال با کمی تغییر می توان در سیستم های تاچ نیز از این پلیر استفاده کرد. درست مانند کی ام پلیر، پیدا کردن گزینه های ساده ای مانند زیرنویس و صدا، به کمی تمرین احتیاجمند است. یادگیری کلیدهای ترکیبی مدیا پلیر کلاسیک کار چندان ساده ای نیست اما پس از یادگیری می توانید به قدرت فوق العاده زیاد این پلیر پی ببرید.

VLC Media Player (ویندوز، مک، لینوکس، iOS، اندروید، کروم اوس و…)

وی ال سی جامع ترین پخش نماینده ویدیویی در سیستم عامل های مختلف است. در واقع در آنالیز ما تعیین شد که هیچ سیستم عاملی وجود ندارد که نسخه ای از وی ال سی مدیا پلیر برای آن ارائه نشده باشد. وی ال سی در تمامی سیستم عامل های تست شده، کیفیتی مشابه دارد و رابط کاربری نیز کم و بیش به هم شباهت دارد.

درصورتی که به صورت همزمان از سیستم های متنوع پخش ویدیو مانند موبایل، تبلت، لپ تاپ و تلویزیون های هوشمند استفاده می کنید، وی ال سی می تواند بهترین گزینه پیش روی شما باشد. یکپارچگی این پلیر در تمامی پلتفورم ها باعث شده تا وی ال سی به محبوب ترین ویدیو پلیر دنیا تبدیل گردد.

رابط کاربری وی ال سی از دو پلیر کی ام و مدیاپلیر کلاسیک ساده تر است هرچند از نظر تنظیمات، تفاوت چندانی در این پخش نماینده های ویدیویی وجود ندارد. در نظر داشته باشید که با توجه به محدودیت های سیستم عامل های موبایل مانند اندروید و iOS، گزینه های کمتری در نسخه موبایل این اپلیکیشن پیش روی کاربر قرارگرفته است.

سرعت پردازش ویدیو در نسخه دسکتاپ وی ال سی مناسب است اما فاصله ای ناچیز با مدیا پلیر کلاسیک و کی ام پلیر احساس می گردد. وی ال سی به صورت همزمان از توانایی رندرینگ سیستم عامل مورد نظر و اینکدر اختصاصی خود استفاده می نماید که همین موضوع باعث شده تا سرعت پردازش ویدیوهای سنگین کمی کاهش بیابد.

SMPLAYER (ویندوز، لینوکس)

ام پلیر یک اینکدر مشهور در سیستم عامل لینوکس است که بسیاری از پلیرهای این سیستم عامل از آن استفاده می نمایند. اس ام پلیر هم یکی از قدرتمندترین پلیرهای سیستم عامل لینوکس است که با استفاده از اینکدر ام پلیر در اختیار کاربران قرار گرفته است و البته تجربه ای فوق العاده را برای کاربر رقم خواهد زد.

این پلیر که چند سالی هست برای سیستم عامل ویندوز نیز ارائه می گردد، رابط کاربری پیچیده ای دارد و چندان با استانداردهای فعلی دنیای فناوری هماهنگ نیست. البته گزینه های زیادی در تنظیمات وجود دارد که می تواند شکل رابط کاربری را به پلیرهای مدرن تر نزدیک کند.

کیفیت بالای اینکدر ام پلیر باعث شده تا اس ام پلیر نیز از بهترین پخش نماینده های ویدیویی رایانه و لپ تاپ به حساب بیاید. سرعت پردازش و کیفیت پخش ویدیوها بی نظیر است و حتی از پلیر مشهوری مانند کی ام پلیر نیز بالاتر است. تنها ایراد وارد به اس ام پلیر، موضوع عدم پردازش تامب نیل و تصاویر بندانگشتی در سیستم عامل ویندوز است. البته این مشکل در نسخه لینوکس اس ام پلیر وجود ندارد.

MX Player (اندروید، iOS، کروم اواس)

محبوب ترین پخش نماینده موبایل دنیا درست مثل اس ام پلیر از کُدبند ام پلیر لینوکس استفاده می نماید. استفاده از سریع ترین اینکدر دنیا باعث شده تا ام ایکس پلیر نیز به یکی از بهترین گزینه های پیش رو برای استفاده در موبایل و تبلت تبدیل گردد. این پلیر حتی در سیستم عامل جدید و لینوکسی گوگل به نام کروم اواس نیز از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

رابط کاربری ام ایکس ساده و کاربردی است و به خوبی برای سیستم های لمسی، بهینه سازی شده است. سرعت پخش و پردازش ویدیوها در این برنامه مناسب است هرچند در مقایسه با نسخه های دسکتاپی ام پلیر، کمی نمایدی و فریم های از دست رفته قابل مشاهده است. البته از نظر پلیر های موبایل، هیچ پلیری نمی تواند با ام ایکس پلیر مقابله کند.

گزینه های پیش روی کاربر و تنظیمات ارائه شده توسط این پلیر برای کاربران عادی مناسب و کافی است. تنظیمات زیرنویس و کیفیت ویدیو و صدا به بهترین نحو ممکن انجام می گردد و تنها پس از چند دقیقه جستجو می توان به یک متخصص استفاده از ام ایکس پلیر تبدیل شد.

Mpv (ویندوز، مک، لینوکس، اندروید، کروم اواس، بی اس دی)

ساده ترین پلیر معرفی شده در لیست ما ام پی وی نام دارد. این پلیر که در اغلب سیستم عامل ها حتی احتیاج به نصب ندارد در پخش فایل های ویدیویی بی نظیر عمل می نماید. درصورتی که از ویدیو پلیر استفاده ای ساده دارید، ام پی وی می تواند بهترین گزینه پیش رو برای پخش انواع ویدیو باشد.

این پلیر به صورت پیش فرض از اینودر ام پلیر لینوکس استفاده می نماید و البته این استفاده را به بهترین نحو ممکن انجام داده است. در بسیاری از سیستم های کامپیوتری که به دلیل ضعف سخت افزاری امکان پخش ویدیوهای با کیفیت وجود ندارد می توان از ام پی وی به عنوان گزینه ای ساده و سریع استفاده کرد. در واقع اگر در هنگام پخش انواع ویدیو دچار مشکل می شوید پیشنهاد می کنیم که نسخه ای از این پلیر را دانلود کنید.

در نظر داشته باشید که ام پی وی تنظیمات خاصی را در اختیار کاربر قرار نمی دهد، کم کردن صدا، تغییر زیرنویس و فایل صوتی متصل به ویدیو، تنها گزینه های تصویری پیش روی کاربر است. البته تمامی تنظیمات پیشرفته دیگر به وسیله ترکیب کلیدهای مختلف امکان پذیر است که در فایل Help این پلیر در اختیار شما قرار می گیرد.

متأسفانه نسخه موبایل ام پی وی از کیفیت لازم برخوردار نیست و کیلومترها با توانایی های ام ایکس پلیر فاصله دارد. نصب ام پی وی در ویندوز نیز کمی پیچیده است. البته این پیچیدگی از سادگی زیاد ام پی وی به وجود آمده. برای نصب این پلیر در سیستم عامل ویندوز تنها ضروری است که فایل های دانلود شده از وب سایت رسمی mpv را در پوشه ای بریزید و در هنگام پخش ویدیو فایل EXE این پخش نماینده را به عنوان ویدیو پلیر پیش فرض انتخاب کنید.

Kodi (ویندوز، مک، لینوکس، اندروید، iOS، کروم اواس و…)

بر خلاف تمامی پلیرهایی که پیش ازاین معرفی کردیم، کودی تنها یک پخش نماینده ویدیویی نیست بلکه یک سیستم سینمایی کامل است که تمامی فایل های مولتی مدیا موجود بر روی کامپیوتر یا گوشی شما را دسته بندی نموده و به صورت کامل به کاربر ارائه می دهد.

کودی از سنگین ترین و شلوغ ترین پخش نماینده های ویدیویی دنیا به حساب می آید که به محبوبیتی فوق العاده بین علاقه مندان حرفه ای فیلم و ویدیو دست یافته است. رابط کاربری کودی بسیار مدرن است و با سیستم های لمسی و کنترلر تلویزیون نیز هماهنگی دارد. این رابط کاربری کم وبیش شلوغ درست در نقطه مقابل سادگی MPV قرار گرفته است.

اینکدر اختصاصی کودی توانایی پخش و پردازش اغلب فایل های ویدیویی را دارد و درصورتی که سیستم سخت افزاری مناسبی داشته باشید، گزینه ای مناسب به حساب می آید. البته در سیستم ها و موبایل های ضعیف تر بهتر است از نصب و استفاده از کودی خودداری کنید. رابط کاربری سنگین کودی، حجم زیادی از فضای رم و پردازنده شما را به خود اختصاص خواهد داد. همین موضوع باعث شده تا کودی با تمامی محبوبیتی که دارد در پایین ترین نقطه لیست بهترین ویدیوپلیرهای دنیا قرار بگیرد.

منبع: برترین ها
انتشار: 14 مرداد 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 187

به "بهترین پخش کننده های ویدیویی در سیستم عامل های مختلف" امتیاز دهید

3 کاربر به "بهترین پخش کننده های ویدیویی در سیستم عامل های مختلف" امتیاز داده اند | 3.7 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین پخش کننده های ویدیویی در سیستم عامل های مختلف"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید