طرز تهیه پای مرنگ لیمو؛ یک دستور تهیه آسان برای دورهمی ها طرز تهیه پای مرنگ لیمو
به گزارش مرجع مقالات، طرز تهیه پای مرنگ لیمو
قطعا پای به عنوان یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها و دسرهای جهان شناخته می گردد. خمیر پای ها معمولا به صورت یکسان تهیه شده، اما می توانید انواع مختلفی از مواد میانی را برای تهیه آن بهره ببرید. پای مرنگ لیمو یکی از پای های بسیار مجذوب کننده است که پس از ماندن در یخچال، طعم فوق العاده ای به خود گرفته و می توانید برای مهمانی ها و دروهمی های خود بهره ببرید.

در ادامه با ما همراه باشید تا دستوری فوق العاده برای تهیه پای مرنگ لیمو به همراه نکات آن به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه پای مرنگ لیمو خوشمزه و مجذوب نمایندهمواد اولیه برای تهیه پای مرنگ لیمو
برای تهیه این پای خوشمزه به مواد اولیه زیر احتیاج دارید. در این روش از خمیر آماده شده استفاده می گردد. در صورتی که تمایل دارید خمیر پای را نیز خودتان تهیه و آماده کنید، به دستور تهیه آن در انتهای مقاله توجه کنید.
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
شکر دانه ریز | یک فنجان + 6 قاشق غذاخوری |
آرد | یک چهارم فنجان |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
آب | 2 فنجان |
آب لیمو تازه | یک چهارم فنجان |
تخم مرغ | 3 عدد |
کره بدون نمک | 1 قاشق غذاخوری |
پوست لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
خمیر پای آماده | یک عدد |
طرز تهیه پای
ابتدا یک فنجان شکر را به همراه آرد، نشاسته ذرت و نمک به خوبی مخلوط کنید. سپس آب و آبلیمو را اضافه نموده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد. زمانی که ظرف بر روی حرارت واقع شده است، مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظی به دست بیاید. برای تشخیص مقدار غلظت کافی، می توانید از قاشق بهره ببرید. مواد باید پشت قاشق را بپوشاند.
در کاسه دیگری، زرده های تخم مرغ را هم زده و به مخلوط داغ اضافه کنید. این کار را به آرامی انجام داده و تمام مدت مخلوط کنید. مواد را دوباره بر روی حرارت قرار دهید و به مدت یک دقیقه هم بزنید. به این صورت مواد کاملا پخته می شوند. غلظت مواد باید به مقدار ای باشد که شبیه پودینگ به نظر بیاید. مخلوط را از روی حرارت برداشته و کره و پوست لیمو را به آن اضافه کنید. در نهایت نیز درون خمیر پای آماده قرار دهید.
در مرحله بعد باید مرنگ را آماده کنید. برای تهیه آن، ابتدا سفیده های تخم مرغ را درون کاسه ای بزرگ ریخته و به خوبی هم بزنید تا به خوبی کف کند. این کار را با همزن انجام دهید تا سفیده ها به خوبی پف نمایند. در حین هم زدن، به جای مانده شکر را به صورت قاشق قاشق به آن اضافه کنید. سفیده ها پس از هم زده شدن باید به شکل قله های سفت دربیایند. در این مرحله مرنگ شما آماده است.
مواد لازم و نحوه آماده سازی پای مرنگ لیمودر ادامه تهیه پای مرنگ با لیمو خانگی، مرنگ را به آرامی بر روی مایع داغ بریزید و پهن کنید. سعی کنید تمام قسمت های پای را با مرنگ بپوشایند. البته می توانید بنا به سلیقه خود تنها قسمت هایی از آن را مرنگ بریزید. فر را روشن نموده و بر روی دمای 200 درجه قرار دهید. ظرف پای را برای مدت 5 دقیقه درون فر قرار دهید. زمانی که قله های مرنگ قهوه ای شده باشند، مرنگ پای لیمو شما آماده است. مرنگ پس از پخته شدن سفت تر می گردد. اگر حرارت فر یکسان نیست، می توانید در حین پخت آن را بچرخانید تا به صورت یکدست پخته گردد.
پای را در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا خنک گردد. می توانید 3 تا 6 ساعت قبل از سرو نیز درون یخچال قرار داده و برای مهمانی ها و دورهمی های خود سرو کنید. برای قرار دادن آن درون یخچال روی پای را نپوشانید.
مقدار کالری در هر 100 گرم | 200 کالری |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 5 نفر |
طرز تهیه خمیر پای
همان طور که دیدید می توانید از خمیر آماده پای برای تهیه تارت لیمو بهره ببرید تا در زمان کمتری نیز آماده گردد. اما اگر تمایل دارید خمیر تارت را نیز خودتان تهیه کنید، می توانید از دستور زیر بهره ببرید. مواد لازم برای تهیه این خمیر به صورت زیر هستند:
مواد لازم | مقدار مورد احتیاج |
آرد | 150 گرم |
کره | 75 گرم |
آب | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 4/1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ زده شده | 20 گرم |
آرد سبوس دار | به مقدار لازم |
برای تهیه ابتدا نمک را با آب مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا کاملا حل گردد. تخم مرغ را به مواد اضافه نموده و با همزن یا میکسر ترکیب کنید. پس از مخلوط شدن اجازه دهید به خوبی خنک شوند.
کره را از قبل درون یخچال یا فریزر قرار دهید تا کاملا سفت گردد، سپس به یاری چاقو آن را به قطعه های کوچک برش دهید. آرد را به همراه کره خرد شده درون غذاساز بریزید و هم بزنید. می توانید با نوک انگشتان دست این کار را انجام دهید. شکل نهایی آن باید شبیه به خرده نان گردد و گرما باعث ذوب شدن خمیر نگردد.
سپس مخلوط تخم مرغ را اضافه نموده و برای 15 تا 20 ثانیه دیگر مجددا هم بزنید. زمانی که رنگ مخلوط کمی زرد شد، دست از هم زدن بردارید. مواد را جمع نموده تا خمیر منسجمی ایجاد گردد. می توانید آن ها را درون نایلون ریخته و نایلون را جمع کنید تا خمیر جمع گردد. می توانید مقداری آرد سبوس دار روی آن بپاشید و سپس درون یخچال قرار دهید تا به مدت یک تا دو ساعت استراحت کند. خمیر شما آماده است. برای استفاده آن را روی سطح کار با وردنه باز کنید و سپس به قالب منتقل کنید.
روش تهیه خمیر تارت مناسب برای مرنگ لیمونکات مهم برای تهیه پای مرنگ لیمو
برای تهیه یک پای مرنگ فوق العاده خوشمزه و باکیفیت حتما نکات زیر را در نظر داشته باشید.
- مزه پای لیمو با توجه به ذائقه شما قابل تغییر است. می توانید از حجم آب موجود در دستور کم نموده و به همان مقدار به حجم آب لیمو اضافه کنید. به این صورت پای شما کمی ترش تر است.
- مواد تارت باید به هنگام ریختن مرنگ داغ باشند. برای ریختن مرنگ نیز سرعت کافی داشته باشید تا در زمان داغ بودن مواد، مرنگ نیز بر روی آن ها ریخته گردد.
- مرنگ پس از پخت کمی جمع می گردد، بهتر است هنگام ریختن آن درون تارت، حتما تا لبه ها به طور کامل پر کنید. به این صورت پس از پخت جمع نمی گردد.
- اگر این شیرینی مدت زمان زیادی درون یخچال بماند، مرنگ آن سفت و چسبنده می گردد. به همین علت بهتر است پس از تهیه نهایت یک روز درون یخچال بماند تا از تازگی و خوشمزگی آن کم نگردد.
اگر به اشترودل مخصوصا نوع شکلاتی آن علاقه دارید، می توانید طرز تهیه اشترودل گیس بافت شکلاتی آلمانی را در بلاگ خبرنگاران مطالعه کنید. اشترودل نوعی خوراکی خمیری شکل است که با مواد اولیه متفاوتی ترکیب می گردد. شما می توانید از مواد شیرین یا گوشتی برای وسط آن استفاده نموده و اشترودل های متفاوتی داشته باشید. اشترودل های شکلاتی بسیار پرطرفدار هستند و می توانید برای انواع مهمانی ها و دورهمی های خود از آن ها بهره ببرید.
سخن آخر
در این مقاله طرز تهیه پای مرنگ لیمو به طور کامل آموزش داده شد. این دسر بسیار خوشمزه است و در صورت رعایت نکات می توانید به برترین شکل آن را تهیه کنید. اما اگر به هر علتی فرصت کافی برای تهیه آن ندارید می توانید به وسیله خبرنگاران برای خرید آنلاین شیرینی اقدام کنید. این پای با مزه ای ترش و شیرین از مجذوب نماینده ترین شیرینی ها و دسرهای تهیه شده است که می تواند برای افراد با ذائقه های خاص بسیار خوشمزه و دوست داشتنی باشد.
منبع: اسنپ فود