کشاورزی عمودی، نردبان ترقی فراوری

به گزارش مرجع مقالات، کشاورزی عمودی راهی برای بردن یک گلخانه تجاری مدرن به سطحی تازه تر است.

کشاورزی عمودی، نردبان ترقی فراوری

روابط عمومی شهرداری کرج در خبری آورده است: با چیدن گیاهان به صورت عمودی بر روی قفسه ها یا ستون های بلند، کشاورزی عمودی اجازه می دهد تا بهره گیری از یک سطح از زمین به مقدار 10 برابر بیشتر گردد. گیاهان با چراغ های LED جایگزین نور خورشید و بازیافت آب حلقه بسته در شرایط کاملا بسته رشد می نمایند. در این حالت نیازی به آفت کش نیست، زیرا فضای داخلی از قبل عاری از حشرات است و گیاهان را می توان در شرایط تمیزی پرورش داد که نیازی به شستن آن ها قبل از خوردن نباشد.

با یک مزرعه عمودی می تواند معادل 280 هکتار زمین کشاورزی را در ساختمانی به میزان یک سوپرمارکت بزرگ جای داد و با دستکاری طول روز و ایجاد فصول مصنوعی، می توان محصولات را در تمام طول سال برداشت کرد.

کشاورزی فشرده داخلی دارای هزینه های راه اندازی و قبوض انرژی بالایی است، اما پیشرفت های اخیر در افزایش بهره وری و کاهش هزینه های فراوری LED ها آغاز به ارزان تر کردن مزارع عمودی نموده است. هر چند در حال حاضر فقط برای محصولاتی خاص منطقی است.

برگ های سالاد و توت فرنگی، گیاهان کوچکی با حاشیه سود زیاد هستند، اما محصولات غلات - مانند گندم و ذرت - آنقدر بلند هستند که نمی توانند به طور موثر روی هم چیده شوند و ارزش هر تن بسیار پایین تری دارند. طبق مطالعه ای در دانشگاه کرنل، یک قرص نان ساخته شده از گندم پرورشی عمودی حدود 18 پوند هزینه فقط برای برق دارد.

پنل های خورشیدی روی سقف و دیوار های ساختمان برای خودکفایی مزارع عمودی کافی نیست. اما کشاورزی داخلی اجازه می دهد تا کشاورزی مستقیماً در شهر ها ادغام گردد و هزینه حمل و نقل غذا را کاهش دهد. انتقال برق از مزارع خورشیدی روستایی به شهر و پرورش غذا در نزدیکی محل زندگی مردم کارآمدتر است. این چرخه رشد حلقه بسته می تواند برای محیط زیست نیز آلودگی بسیار کمتری داشته باشد و حتی ممکن است پاسخی برای تامین سکونتگاه های انسانی در ماه یا مریخ باشد.

خبرنگاران البرز کرج

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 آبان 1401 بروزرسانی: 24 آبان 1401 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 2151

به "کشاورزی عمودی، نردبان ترقی فراوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشاورزی عمودی، نردبان ترقی فراوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید