10 باور غلط درباره آلزایمر
به گزارش مرجع مقالات، متاسفانه طی چند سال اخیر، تصورات نادرستی درباره آلزایمر به وجود آمده که باعث می شوند ما شناخت دقیقی از بیماری پیدا نکنیم. 10 مورد از این باورهای غلط را با هم مرور می کنیم:

10 باور غلط درباره آلزایمر
متاسفانه طی چند سال اخیر، تصورات نادرستی درباره آلزایمر به وجود آمده که باعث می شوند ما شناخت دقیقی از بیماری پیدا نکنیم. 10 مورد از این باورهای غلط را با هم مرور می کنیم:
1) اگر یکی از افراد فامیل به این بیماری مبتلا شود، شما هم به آن دچار می شوید: هرچند عوامل وراثتی نقش مهمی در بیماری آلزایمر دارند ولی فقط 5 تا 10 درصد از کل افرادی که این بیماری را دارند، از طریق ژنتیکی مبتلا شده اند.
2) آلزایمر تنها بیماری سالمندان است: آلزایمر فقط در افراد سالمند بروز نمی کند و افراد 40 تا 50 ساله هم دچار آن می شوند.
3) آلزایمر قابل درمان است: داروهایی که در حال حاضر وجود دارند، مانع از پیشرفت این بیماری و کنترل مقطعی آن می شوند.
4) آلزایمر یعنی از دست دادن حافظه: شاید بسیاری از سالمندان و حتی میانسالان با حافظه خود مشکل داشته باشند ولی به این معنا نیست که آلزایمر دارند.
5) مصرف آلومینیوم باعث بیماری آلزایمر می شود: تا به امروز هیچ نوع مدرکی برای اثبات این ادعا به دست نیامده است. بروز آلزایمر دلایلی از قبیل وراثت، عوامل محیطی و روش زندگی دارد.
6) آلزایمر قابل پیشگیری است: چون علت اصلی چگونه به وجود آمدن آلزایمر هنوز به اثبات نرسیده بنابراین نمی توان از آن پیشگیری کرد. اما بهتر است همیشه مغز خود را فعال نگه دارید و ورزش، داشتن یک رژیم غذایی مناسب و مصرف میوه ها و سبزی های تازه، لبنیات و ماهی را از قلم نیاندازید.
7) قرص های تقویت حافظه و ویتامین ها مانع به وجود آمدن آلزایمر در سالمندان می شوند: مطالعات زیادی برای تشخیص تاثیرگذاری فرآورده هایی مانند ویتامین E، عصاره درخت ژینگو و ... اجرا شده که بیشتر بی فایده بوده اند ولی تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
8) ابتلا به آلزایمر منتهی به مرگ می شود: تعداد زیادی از افراد مبتلا به آلزایمر زندگی فعال و با هدفی را دنبال می کنند چرا که تشخیص به موقع آلزایمر و انجام اقدامات لازم، نقش مهمی در کنترل بیماری دارد و به هیچ وجه نباید فکر کنید با مبتلا شدن به آلزایمر، زندگی تان تمام می شود.
9) همه بیماران آلزایمری پرخاشگر هستند: بیماری آلزایمر روی هر فرد به صورت متفاوتی تاثیر می گذارد. از دست دادن حافظه و به وجود آمدن حواس پرتی به طور معمول ناامیدکننده و ترس آور است. با آگاهی از بیماری و تغییر رفتار در مقابل بیمار می توان از واکنش های خشن و پرخاشگرانه دوری کرد.
10) بیماران آلزایمری افراد هوشیار و دقیقی نیستند: آلزایمر توانایی برقراری ارتباط و تشخیص اتفاقات روزمره را از بیماران می گیرد ولی روی هر فرد اثر متفاوتی دارد. در حقیقت بیماران آلزایمری همان انسان های قبل هستند با کمی تفاوت و باید جامعه به راحتی آنها را بپذیرد.
منبع:www.salamat.com/ک
منبع: راسخون