املت اسفناج مقوی و خوشمزه

به گزارش مرجع مقالات، در گزارش زیر طرز تهیه املت اسفناج را به شما آموزش می دهیم.

املت اسفناج مقوی و خوشمزه

به گزارش ، املت اسفناج یکی از انواع املت ها است که در ایران طبخ می گردد. در ایران انواع مختلفی املت وجود دارد که معروف ترین آن ها املت گوجه است. املت اسفناج به دلیل استفاده از اسفناج توانسته خواص این غذا را افزایش دهد.

این غذا در کشور های دیگری نیز به دلیل استفاده از اسفناج و تخم مرغ و همچنین دارا بودن پروتئین سرو می گردد. اسفناج دارای خواص فراوانی همچون وجود آهن است که به راحتی جذب بدن می گردد. بدنسازان نیز می توانند از این املت به عنوان تغذیه خود استفاد نمایند، زیرا دارای پروتئین فراوانی است. املت اسفناج را می توان با استفاده از قارچ و یا پنیر نیز درست کرد، ولی پایه همه این ها اسفناج است. از این غذا می توان در انواع وعده های غذایی شامل ناهار و به خصوص شام و صبحانه استفاده کرد.

تخم مرغ همزده: 3 عدد

اسفناج: یک پیمانه

کره: یک قاشق غذاخوری

نمک: 4/1 قاشق چای خوری

فلفل قرمز: به مقدار لازم

پاپریکا: به مقدار لازم

ابتدا اسفناج ها را با نمک به مدت 18 دقیقه بجوشانید.

سپس با فشار دست، آب اضافی آن ها را خارج کنید.

اسفناج ها را به صورت درشت خرد کنید.

تخم مرغ ها را با اسفناج و فلفل وپاپریکا مخلوط کنید.

کف ماهیتابه را با کره چرب کنید و مایع به دست آمده را داخل ماهیتابه بریزید.

زمانی که یک طرف املت طلایی رنگ شد طرف دیگر آن را برگردانید تا تخم مرغ ها کاملا بپزد.

زمانی که املت اسفناج پخت آن را به ظرف مورد نظر منتقل کنید و سرو کنید.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 30 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 1061

به "املت اسفناج مقوی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "املت اسفناج مقوی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید