خواص دانه های جادویی هل

به گزارش مرجع مقالات، محققان می گویند مصرف هِل می تواند از ابتلای شما به بیماری های بسیاری جلوگیری نموده و سلامتی را برای بدنتان به ارمغان آورد.

خواص دانه های جادویی هل

به گزارش خبرنگاران از خبرنگاران، هِل یکی از گیاهان معطر و از خانواده زنجبیل هاست. این دانه معطر دارای خواص ضدباکتریایی، آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است.

این گیاه با کنترل فشار و سطح کلسترول خون، باعث محافظت از قلب می گردد. مصرف هل می تواند به مدیریت دیابت و نیز کاهش تاثیرات سم زدایی به کبد یاری کند. هل به عنوان یک داروی گیاهی به دلیل خواص ضد نفخ آن برای درمان بعضی بیماری های دستگاه گوارش مورد استفاده قرار می گیرد.

مرکز اطلاعات غذایی ایالات متحده هِل را به عنوان یکی از منابع غنی از مواد معدنی مانند آهن معرفی نموده است.

از دیگر مواد معدنی موجود در این گیاه می توان به منیزیم، سلنیوم، روی، و منگنز اشاره نمود.

مواد مغذی دیگر مانند پتاسیم، کلسیم، و ویتامین C، و ویتامین خانواده B به وفور در این گیاه وجود دارد همچنین پروتئین، فیبر رژیمی و اسید های چرب به میزان کمتر در هل دیده می گردد.

هل یکی از گیاهانی است که به دلیل خاصیت ضد باکتریایی، به عنوان یک داروی طبیعی برای مبارزه با بیماری های عفونی مورد استفاده قرار می گیرد.

دارو های شیمیایی که برای مبارزه با بیماری های باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرد، دارای عوارض جانبی است و نیز موجب نابودی باکتری های مفید دستگاه گوارش (پروبیوتیک) می گردد.

با این حال، مصرف هِل علاوه بر نابودی عوامل بیماری زا، به باکتری های پروبیوتیک دستگاه گوارش آسیب وارد نمی کند و عوارض جانبی دارو های شیمیایی را نیز به همراه ندارد.

همچنین تحقیقات روی موش های آزمایشگاهی نشان داده است مصرف عصاره هل موجب کاهش سطح کلسترول بد خون آن ها شده و در نتیجه باعث محافظت قلب در برابر بیماری ها می گردد.

در تحقیقات دیگر، تاثیر مصرف هل در کاهش فشار خون تایید شده است. فشار خون بالا یکی از دلایل اصلی سکته قلبی و مغزی است.

تحقیقات در سال 2010 نیز نشان داد هل دارای خاصیت ضدالتهابی و خواص آنتی اکسیدانی است که می تواند باعث تقویت سیستم ایمنی بدن گردد.

همچنین تاثیر هل در محافظت از بدن در برابر اکسیداسیون و التهابات ناشی از اضافه وزن و رژیم غذایی نامناسب تایید شده است.

از دیگر خواص هل می توان به یاری به سلامت دستگاه گوارش، تنظیم قند خون در بیماران دیابتی و سلامت دهان و کبد اشاره نمود همچنین تحقیقات نشان داده است مصرف این گیاه در تمدد اعصاب، سلامت دستگاه تنفسی و تسکین حالت تهوع و استفراغ مفید است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 بهمن 1399 بروزرسانی: 12 بهمن 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 1393

به "خواص دانه های جادویی هل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خواص دانه های جادویی هل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید