طرز تهیه دسر خوشمزه حلوای لبو
به گزارش مرجع مقالات، حلوای لبو دسری خوشمزه، خوشرنگ و خوش عطر است که می توان آن را به دو روش بدون آرد و با آرد تهیه کرد
به گزارش خبرنگاران به نقل از تصویر زندگی
روش اول (با آرد) :
مواد لازم :
آرد یک لیوان
شکر یک لیوان
پوره لبو یک لیوان و نیم
روغن نصف لیوان
گلاب نیم لیوان
آب لبو که داخلش پخته و رنگ دارده سه چهارم لیوان
عصاره هل دو ق.غ یا پودر هل ساییده شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
لبو رو خوب پخته و پوره میکنیم و با شکر و آب لبو و گلاب و هل مخلوط نموده و روی حرارت میگذاریم به حدی که شکر آب بشه و کنار میگذاریم.
آرد رو بو میدیم فقط در حدی که بوی خامیش گرفته بشه نباید تغییر رنگ بده.
بعد روغن رو اضافه میکنیم.
حالا نوبت اضافه کردن شربته که روی آرد سرخ شده میریزیم و مرتب هم میزنیم تا جابیفته حدودا پنج دقیقه زمان میبره تا به اصطلاح حلوا جمع بشه و جا بیفته.
رنگ بی نظیر این حلوا آدمو به وجد میاره مخصوصا که با ماسوره گلبرگ رز روی تارت یا بیسکوئیت بزنید دقیقا گل رز سرخ هیجان انگیز میشه نوش جان
روش دوم : حلوای لبو به سبک هندی (باشیر و بدون آرد)
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:
لبوی خام رنده شده: 3 پیمانه
شیر: 2 پیمانه
روغن: 3 قاشق غذاخوری
پودر هل: مقدار دلخواه
بادام زمینی: 5- 4 عدد
پسته (اختیاری): 5- 4 عددطرز تهیه:
درون قابلمه ای، لبوهای خام رنده شده را به مدت 4- 3 دقیقه، حرارت داده سپس شیر را به ظرف اضافه نموده و بگذارید جوش بیاید.
مخلوط فوق را تا حدی که غلیظ گردد روی شعله متوسط حرارت داده، سپس شکر را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
روغن را به مخلوط اضافه نموده و تا حدی که لبه های مخلوط کمی از ظرف جدا گردد به سرخ نموده ادامه دهید.
مخلوط را به ظرف مورد نظر منتقل نموده و روی آن را با آجیل های تفت داده شده در روغن، تزیین کنید.
دسر آماده شده را به صورت گرم یا سرد میل کنید
منبع: جام جم آنلاین