طرز تهیه رب زردآلو یا سس زردآلوی خانگی خوشمزه

به گزارش مرجع مقالات، رب زردآلو یا سس زردآلو در واقع خمیر غلیظی است که در آشپزی به کار می رود یا به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب قصد داریم به آموزش تهیه رب زردآلو بپردازیم. بسیاری از افراد با تهیه لواشک زردآلو، قیسی زردآلو و خشک کردن زردآلو سعی می نمایند این میوه مغذی را برای تمام فصول سال نگهداری و مصرف نمایند؛ اما تهیه رب زردآلو نیز یکی دیگر از روش های نگهداری زردآلوی خوشمزه و خوش عطر است؛ با ما همراه باشید.

طرز تهیه رب زردآلو یا سس زردآلوی خانگی خوشمزه

طرز تهیه رب زردآلو

مواد لازم
زردآلوسه کیلو
نمک دریا3 قاشق مرباخوری

دستور پخت رب زردآلوی خانگی

  • زردآلو را تمیز شست و شو دهید.
  • سپس درون یک قابلمه عظیم بریزید تا بپزد در حدی که پوست زرد آلو جدا شود و به راحتی گوشت زرد آلو له شود.
  • سپس بگذارید کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن دست شما نسوزد.
  • سبدی را روی یک قابلمه عظیم گذاشته و زردآلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف کنید.
  • سپس بگذارید دوباره بجوشد، به اندازه ای که آب زرد آلوها کامل بخار شود و مثل بقیه رب ها کمی سفت شود.
  • در حین پخت نمک دریا را بریزید. پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید؛
  • برای اینکه کپک نزند روی آن کمی روغن ارده کنجد بریزید.

سخن آخر

زردآلو درختی کوچک از خانواده گلسرخیان بوده که دارای میوه ای بسیار شیرین و خوشمزه با خواص زیاد است. میوه زردآلو سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و مصرف آن برای سلامتی پوست، مو و چشم بسیار مفید خواهد بود. میوه زردآلو را به صورت ورقه ای خشک می کنند یا از آن در صنعت کمپوت سازی استفاده می شود. مربای زردآلو، ژله، آبمیوه و سس زردآلو از دیگر فراورده های این میوه هستند که در آشپزی و شیرینی پزی کاربرد های زیادی دارند.

رب زردآلو نیز دارای خواص زیادی است و طبع زردآلو و قیصی را دارد؛ شیرین آن ملین بوده و موافق گرم مزاجان است، تا زمانی که در معده فاسد نشده باشد. همچنین باعث برطرف بدبویی دهان می شود.

شما می توانید این میوه پرخاصیت را به صورت مارمالاد زردآلو، کمپوت زردآلو و مربای زردآلو نیز مصرف کنید؛ نظر شما چیست؟ بهترین روش کدام است؟ آیا تا به حال رب زردآلو را امتحان نموده بودید؟ روش پخت شما چیست؟ در پایین همین صفحه با ما در ارتباط باشید.

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 8 آبان 1399 بروزرسانی: 8 آبان 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 1202

به "طرز تهیه رب زردآلو یا سس زردآلوی خانگی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رب زردآلو یا سس زردآلوی خانگی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید