طرز تهیه و پخت اردور مرغ و کرفس

به گزارش مرجع مقالات، اردور مرغ را می توانید در وعده میان وعده ، شام یا پیش غذا سرو کنید .

طرز تهیه و پخت اردور مرغ و کرفس

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک، در این بخش دستور تهیه و پخت اردور مرغ و کرفس را آموزش می دهیم.

مواد لازم اردور مرغ و کرفس

سینه مرغ

2 عدد
ساقه نرم کرفس 4 عدد
کاهوی خرد شده 2 لیوان
پنیر موزارلا رنده شده1/2 لیوان
سس مایونز4 قاشق غذاخوری
نان تست به مقدار لازم

طرز تهیه اردور مرغ و کرفس

سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل بپزید. سپس سینه مرغ پخته شده را به تکه های کوچک خرد کنید.

ساقه های کرفس را ریز خرد کنید (برای تهیه غذاهای خام از ساقه های داخلی و نرم کرفس استفاده کنید) و همراه با پنیر رنده شده به تکه های مرغ اضافه و مخلوط کنید.

سس مایونز ، نمک و فلفل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید تا اردور یکدست شود (میتوانید کمی آبلیموی تازه هم اضافه کنید).

نان های تست را کمی حرارت دهید تا برشته شوند. سپس بین هر دو نان مقداری از مواد اردور و مقداری کاهوی خرد شده بریزید و سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 25 آبان 1399 بروزرسانی: 25 آبان 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 1241

به "طرز تهیه و پخت اردور مرغ و کرفس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه و پخت اردور مرغ و کرفس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید