کافی شاپ در خانه ، راهنمای کامل درست کردن قهوه فرانسه
به گزارش مرجع مقالات، منو کافی شاپ ها معمولا لیست بلند بالایی است از انواع و اقسام نوشیدنی ، آن هم با اسم های عجیب وغریب. در اغلب موارد هم فقط بر اساس اسم یا عکس نوشیدنی یکی را انتخاب می کنیم و نتیجه هم شاید مطابق با سلیقه و ذائقه ما نباشد ولی هر مسئله ای راه حلی دارد. در این مطلب روش تهیه خانگی قهوه فرانسه از معروف ترین و رایج ترین نوشیدنی های قهوه ای آمده است.

جهت دریافت خدمات آلاچیق های سنتی با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات طراحی و اجرای آلاچیق های مختلف را به ما بسپارید.
اغلب ما وقتی به کافی شاپ می رویم و لیست بلند بالای انواع و اقسام نوشیدنی های قهوه ای- آن هم با آن اسم های عجیب وغریب- را در منو می بینیم، فقط بر اساس اسم و یا جذابیت ظاهری عکس نوشیدنی -البته اگر منو عکسدار باشد- یکی را انتخاب می کنیم. نتیجه شاید آن نوشیدنی ای نباشد که صد درصد مطابق با سلیقه و ذائقه ماست ولی هر مسئله ای راه حلی دارد. در این مطلب روش تهیه خانگی قهوه فرانسه از معروف ترین و رایج ترین نوشیدنی های قهوه ای آمده است.
- مواد لازم
قهوه فرانسه یا اسپرسو، یک قاشق غذاخوری
آب جوش، به مقدار لازم
قهوه فرانسه غلیظ و تلخ است. پس در صورت تمایل می توانید قهوه فرانسه را با شیر جوشیده، کافی میت(coffee mate) یا کف شیر سرو کنید.پودر قهوه را در محفظه مخصوص قهوه در دستگاه قهوه ساز ریخته و در محفظه آب یا روی قهوه (بسته به نوع دستگاه) آب بریزید. بعد از روشن کردن دستگاه عصاره قهوه از مجرا خارج شده و در قوری یا فنجان می ریزد.
نکته: قهوه فرانسه قهوه ای تیره است که بدون لرد و ته نشین پودر قهوه سرو می گردد. در واقع پودر یا لرد قهوه در دستگاه می ماند و قهوه خالص و تلخ سرو می گردد. البته می توان قهوه فرانسه را به مدت چند ساعت در دستگاه گرم نگه داشت.
- فوت وفن
قهوه فرانسه، هم به صورت پودر شده موجود است که ریزتر از قهوه ترک است و هم به صورت دانه که با یاری آسیاب های خانگی می توان آن را پودر کرد.
برای امتحان کردن تازگی و اصالت پودر قهوه، کمی از آن را روی مقداری آب بپاشید. اگر قهوه اصیل و خشک باشد مدت زمان بیشتری روی آب می ماند، اما اگر زود ته نشین گردد نشان دهنده غیرمرغوب بودن و نمدار بودن قهوه است.
منبع: آشپزی مثبت
منبع: همشهری آنلاین