کالزونه یک پیتزای ایتالیایی متفاوت

به گزارش مرجع مقالات، کالزونه یکی از غذا های خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به لقمه شکم پر ایرانی دارد. از این جهت میتوان گفت که طعم این پیتزا با ذائقه ایرانی تناسب دارد. در این مطلب میخواهیم شما را با نحوه طبخ این غذا آشنا کنیم.

کالزونه یک پیتزای ایتالیایی متفاوت

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

این غذای خوشمزه مناسب برای وعده شام و نهار است؛ و البته جزو غذا های پر کالری محسوب می گردد. زمانی که طول می کشد تا مواد اولیه کالزونه را آماده کنید 1 ساعت است. برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید مواد داخل کالزونه را آماده کنید. ابتدا به مدت 1 دقیقه پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت می دهیم. سپس سوسیس و ریحان خرد شده و زیتون و گوجه فرنگی را به آن اضافه نمایید. همانطور که گفته شد مواد داخل کالزونه به آسانی آماده میگردد و از آنجایی که در طبخ آن از زیتون و روغن زیتون استفاده میگردد علاوه بر خواص مفیدی که برای سلامتی دارد طعم ویژه ای هم به سس خواهد داد.

پس از تهیه مواد داخل کالزونه باید خمیر آن را آماده کرد. پس از به عمل آوردن مخمر به همراه آب ولرم و شکر که 10 دقیقه طول می کشد آرد و روغن و نمک را با هم مخلوط می کنیم و مخمر را به آن بیافزایید و به مدت 5 دقیقه ورز دهید. حتما باید دقت کنید که با یک پارچه یا دستمال تمییز روی خمیر را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در محل گرمی قرار دهید. این زمان دادن به خمیر باعث می گردد به اندازه کافی ور بیاید. پس از ور آمدن خمیر آنرا پهن نموده و قالب بزنید؛ و بقیه مراحل را مطابق با آنچه در بخش مراحل پخت گفته شده انجام دهید.

مواد لازم

مخمر:7 گرم

شکر: نصف قاشق چایخوری

آب ولرم: 180 میلی لیتر

آرد سفید: 300 گرم

شیر: 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

سوسیس یا کالباس: 150 گرم

پیاز خرد شده: 1 عدد متوسط

سیر خرد شده: 1 حبه

ریحان خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

زیتون خرد شده: 2 قاشق سوپ خوری

پنیر موزارلا: 100 گرم

نمک: به مقدار لازم

مراحل پخت

سیر و پیاز را به مدت 1 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.

گوجه فرنگی، ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را در ماهیتابه ریخته و تفت دهید.

مواد را پس از پخت از روی حرارت بردارید.

مخمر، آب ولرم و شکر را در یک ظرف بریزید.

ظرف را در مکان گرم به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

آرد، روغن و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید

مخمر عمل آمده را به آن ها اضافه کنید.

خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز دهید.

ظرف خمیر را با دستمال بپوشانید و ظرف را در مکانی گرم به مدت 1 ساعت قرار دهید.

سپس خمیر را به 2 قسمت تقسیه نموده و پهن کنید.

دایره ای با خمیر به قطر 25 سانتی متر با قالب ایجاد کنید.

درون آن را با نصف مواد کالزونه پر کنید.

نصف پنیر ها را روی مواد بریزید.

دو طرف خمیر را به هم وصل کنید و اطراف آن را بفشارید.

کالزونه ها را داخل سینی فر قرار دهید و با برس آغشته به شیر روی آن ها را بکشید یا رومال کنید.

چند سوراخ به یاری چنگال یا برش توسط چاقو روی سطح آن ها ایجاد کنید.

سینی را در طبقه وسط فر به مدت 40 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید.

بعد از حدود 30 تا 40 دقیقه پیتزا شما آماده است.

منبع: گردشبان
انتشار: 13 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 1026

به "کالزونه یک پیتزای ایتالیایی متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کالزونه یک پیتزای ایتالیایی متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید