طرز تهیه ترشی ریواس

به گزارش مرجع مقالات، ترشی ریواس، مربای ریواس، خورشت ریواس، لواشک ریواس و ... با استفاده از ساقه ترش ریواس تهیه میشوند. با طرز تهیه ترشی ریواس خوشمزه آشنا شوید.

طرز تهیه ترشی ریواس

سرویس آشپزی - ریواس یکی از گیاهان بومی مناطق سرد و کوهستانی و مخصوص فصل بهار است که به صورت دیمی و بدون احتیاج به آبیاری رشد می نماید. ریواس معمولا در مناطق کوهپایه و سردسیر مثل شهربابک، دامنه بینالود نیشابور، کوهستان های آذربایجان و کردستان، و بلندی های البرز در شمال تهران و همچنین دراستان در استان خراسان رضوی شهرستان گناباد و کوه های روستای رباط ترک می روید.

خواص ریواس این گیاه سبز رنگ بی شمار است و از آن در غذاهای ایرانی به صورت خام و پخته در سالاد و خورشت ریواس استفاده می گردد. همچنین انواع مربای ریواس، کمپوت ریواس، ترشی ریواس و ... با استفاده از این گیاه تهیه می گردد. در اینجا با طرز تهیه ترشی ریواس خوشمزه آشنا خواهید شد.

ترشی ریواس

مواد لازم
ریواس پاک شده و خردشده500 گرم
سرکه1 پیمانه
آب1 پیمانه
شکر1 پیمانه
نمک، فلفل، دانه خردلبه میزان لازم
زنجبیل تازه2 تکه کوچک

طرز تهیه ترشی ریواس

  1. برای تهیه ترشی ریواس ابتدت باید آب، شکر، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه مناسبی بریزید و بر روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید.
  2. ظرف شیشه دردار و خشک و تمیزی را انتخاب کنید و ادویه ها را درون آن بریزید.
  3. ساقه های ریواس را به شکل دل خواه، حلقه حلقه یا نواری برش دهید و در ظرف شیشه ای بریزید.
  4. سپس مایع تهیه شده را درون ظرف شیشه ای بریزید و آن را پر کنید به طوری که محلول سرکه و آب، کاملا روی مواد داخل شیشه را بپوشاند.
  5. درب ظرف را محکم ببندید.

ترشی خوشمزه و ترد شما آماده است. شما می توانید این ترشی را بعد از حدود 1 هفته همراه با انواع غذاها میل کنید و از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.

چند نکته درباره تهیه ترشی ریواس

  • اگر قرار است ترشی ها تا یک سال بمانند، باید آنها را به روش تهیه کنسرو، فرآوری کنید؛ بدین صورت که باید شیشه ها را ده دقیقه در آب جوش بگذارید بماند به طوری که آب باید تا بالای شیشه ها را بگیرد.
  • اگر می خواهید ترشی شما تردتر باشد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از 24 ساعت آماده می گردد و بعد از یک هفته طعم آن عالی می گردد.
  • در صورت تمایل می توانید یک عدد برگ بو و فلفل درسته نیز داخل ظرف ترشی بریزید.

امیدواریم از این آموزش و این نکات استفاده لازم را ببرید و این ترشی خوشمزه را تهیه کنید و از آن طعم متفاوت آن لذت ببرید.

منبع: setare.com
انتشار: 14 آبان 1399 بروزرسانی: 14 آبان 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 1214

به "طرز تهیه ترشی ریواس" امتیاز دهید

2 کاربر به "طرز تهیه ترشی ریواس" امتیاز داده اند | 3 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی ریواس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید