طرز تهیه فطایر پنیری

به گزارش مرجع مقالات، فطایر پنیری یک غذای عربی است که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می گردد طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.

طرز تهیه فطایر پنیری

مواد مورد احتیاج:

300 گرم پنیر خامه ای

جعفری تازه

نعنا تازه

1 عدد تخم مرغ

½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

½ قاشق چای خوری سیاه دانه

مواد خمیر:

2 و نیم پیمانه آرد

½ قاشق چای خوری نمک

1 و نیم قاشق چای خوری مایه خمیر

2 قاشق چای خوری شکر

1 الی 2 قاشق چای خوری روغن

1 پیمانه آب ولرم

پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.

در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.

تمام مواد را ترکیب نموده و هم بزنید.

داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.

روغن را اضافه نموده و هم بزنید، آب را اضافه نموده و هم بزنید. سپس به مدت 3 الی 4 دقیقه خمیر را ورز دهید.

خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید.

روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.

سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.

1 قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.

لبه های خمیر را به شکل مورب تا نموده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.

بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید.

سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت 25 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

منبع: بدونیم
انتشار: 17 آذر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: atusocialscience.ir شناسه مطلب: 466

به "طرز تهیه فطایر پنیری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فطایر پنیری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید